Hoi, mijn naam is Erik Tobé en ik ben freelance fotograaf. Al jaren ben ik bezig met fotografie en sinds een aantal jaar ben ik te boeken voor al je opdrachten!

Tijdens mijn opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam heb ik kennis kunnen maken met diverse takken van fotografie. Mij werd al heel snel 1 ding duidelijk: Mijn passie is het fotograferen van mensen!! Ik wil interactie, mensen leren kennen, mooie momenten vastleggen, herinneringen maken! 

Bij een shoot zorg ik dat jullie jezelf kunnen zijn en dat er een fijne sfeer ontstaat. Bij bruiloften leg ik de mooie momenten vast zonder dat ik erg aanwezig ben. Ik ben er wel, maar val niet op! Meestal plan ik voorafgaand aan een bruiloft een loveshoot zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.
Jullie leren mij kennen en ik leer jullie kennen.

Naast bruiloften ben ik te boeken voor familieportretten. Verder maak ik portretten van volwassenen, kinderen en baby’s. Het liefst fotografeer ik portretten buiten, maar wil je een strakke witte of zwarte achtergrond dan bouw ik ter plaatse mijn mobiele studio op.

Erik

Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met me op!